Για την πλοήγηση


 

Υπηρεσίες Συνεργείου Αυτοκινήτων

Volkswagen - Audi | Γατζόπουλος Νίκος στον Άγιο Δημήτριο


Στο συνεργείο για εξειδικευμένο service αυτοκινήτων Volkswagen-Audi Γατζόπουλος, που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο, σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Εμπειρία, βαθιά γνώση και εξειδίκευση και επαγγελματισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη δουλειά μας να ξεχωρίζει και μας κατατάσσουν, εδώ και δύο δεκαετίες, ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του χώρου.

Συγκεκριμένα στο συνεργείο μας παρέχουμε για το αυτοκίνητό σας:

Επισκευή  - Συντήρηση - Εξυπηρέτηση ΚΤΕΟ - Γνήσια ανταλλακτικά

Παράλληλα, στο συνεργείο μας, με κάθε επισκευή ή συντήρηση του αυτοκινήτου σας παρέχεται δωρεάν ο έλεγχος σε περισσότερα από 25 σημεία όπως:

Έλεγχος κινητήρα - Έλεγχος μπαταρίας - Έλεγχος φώτων-φλας - Έλεγχος ελαστικών - Έλεγχος φρένων, χειρόφρενου - Έλεγχος κλάξον, ζωνών ασφαλείας - Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων

Επιπλέον, τα διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, διασφαλίζουν για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. 


Καθαρισμός εισαγωγής σε TSI και TFSI  χωρίς εξαγωγή καπακιού

Κραδασμός (vibration) και υπερβολική κατανάλωση σε TSI - TFSI.

Σίγουρη επιτυχία μαζί με καθαρισμό μπεκ, σταματά ο κραδασμούς μετά τη κρύα εκκίνηση και εμφανή μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Τα αποτελέσματα αποδεικνύονται στο video και φωτογραφίες. Ο καθαρισμός γίνεται με ειδική συσκευή αμμοβολής και τα μπεκ με υπερήχους μετά από εξαγωγή της πολλαπλής εισαγωγής. Ασφαλώς οικονομικότερα από εξαγωγή καπακιού κινητήρα.